Nuestro objetivo es publicar todas las ofertas de empleo que publican las empresas en sus web's

SEO Mar Alvarez. Con la tecnología de Blogger.

martes, 28 de marzo de 2017

Ofertas de trabajo en Barcelona de Serveis Municipals

Ofertas de trabajo en Barcelona de Serveis Municipals

empleo barcelona serveis municipals trabajos encontrados en internet
Descripción
Nombre de la oferta:  VISUALITZADORS/ES  Referencia:  346-BPAGU701 
Estem seleccionant Visualitzadors d’habitatges d’us turístics (HUT) per inici de servei per nou encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona. Busquem persones amb coneixements en eines d’ofimàtica, coneixements de toponímia de la ciutat de Barcelona, bona capacitat de comunicació, empàtics i compromesos amb la tasca.

Sota la supervisió i coordinació del seu superior, els Visualitzadors realitzaran les tasques encomanades a localitzar el màxim nombre d'habitatges d'us turístics (HUT). Haurà d’introduir la informació als aplicatius interns, localització física dels HUT, detallar tota la informació relativa als HUT, elaboració d’informes i gestió de base de dades.

Requisits:
- Ofimàtica: Microsoft Excel a nivell mig.
- Coneixements de Microsoft Outlook, Word i Google Maps.
- Coneixements i maneig de Smartphone o PDA.
- Idiomes:
o Català parlat i escrit amb fluïdesa. Nivell B2- C
o Anglès parlat nivell a nivell A2
o Francès valorable
- Coneixements en Toponimia de la ciutat de Barcelona

Perfil:
Busquem persones amb Orientació a client, Organitzat/da, amb bona capacitat de Comunicació, Compromès/a, Eficient i Adaptable.

Oferim:
Contracte de 6 mesos, amb possibilitat de continuar segons vàlua del treballador/a.
Torn de mati o tarda de dilluns a divendres, es treballa 1 cap de setmana cada 4 i 2 festius a l’any.

Per aquest procés de selecció, col·laborem amb Barcelona Activa. Per a participar-hi, t'has d'inscriure al web: http://w27.bcn.cat/porta22/cat/activitats/edit-ws/vols-treballar-com-a-visualitzadora--unitat-agents-civics.do?idActivitat=808262

Per a participar en aquest procés de selecció és imprescindible inscriure’s en el nostre web i complimentar les dades professionals al nostre web: www.bsmsa.cat a l’apartat Treballa amb nosaltres.
Descripción
Nombre de la oferta:  PARK GÜELL - ATENCIÓ A L'USUARI - TEMPORADA ALTA 2017  Referencia:  316-BPAGU701 
Precisem incorporar personal durant la temporada alta del Park Güell, que comença a mitjans de març fins a finals d’octubre.

Les funcions seran: Atendre als visitants en català, anglès i altres idiomes (preferent rus, xinès, japonès ), cobrament d’entrades, controlar els accessos dels visitants, informar i donar indicacions als visitants sobre aspectes com horaris de visita, accessos al mateix etc.

Requisits:
- Experiència demostrable equivalent en atenció al client/turistes o estudis vinculats al sector del Turisme (CFGS hostaleria i turisme, Grau o Diplomatura en turisme).
- Idiomes: català, castellà i anglès Nivell Alt- Conversa. Al llarg del procés de selecció es validaran aquests coneixements, ja que per optar a les places és imprescindible el domini d'aquests idiomes.
- Disponibilitat per a treballar de dilluns a diumenge de 8:00 a 22:00 hores. Els horaris anirà en funció dels quadrants laborals.

Busquem persones amb una alta orientació al client, amb domini d’idiomes (català i anglès) comunicatius, dinàmics i pro actius per a treballar en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona: Park Güell.

IMPRESCINDIBLE: Adjuntar CV, DNI, Núm. SS., Carnets, etc. així com emplenar tots els camps corresponents a les dades personals, formació acadèmica, experiència, idiomes, etc.. No s'acceptaran candidatures que no compleixin amb aquest requisit.


Nombre de la oferta:  AUXILIAR APARCAMENTS AMB MOTO  Referencia:  337-BAPAR701 
Es precisa incorporar personal operatiu per la Unitat d'Aparcaments per reforç.

Funcions i tasques: Control d'accessos als aparcaments, atenció al client i informació comercial.

Abstenir-se candidats que no compleixin aquests requisits:

• Saber conduir moto de 125 cc. Carnet A1 de moto o carnet B amb més de tres anys d'antiguitat i experiència en conducció en moto.

• Disponibilitat en torns de matí, tarda i caps de setmana, segons quadrant.

• Orientació al client i amb habilitats comercials.

• Català i castellà parlat correctament. Valorable coneixements en altres llengües.

• Informàtica a nivell usuari.

Contracte temporal.

Formació del lloc de treball a càrrec de l'empresa.

IMPRESCINDIBLE ADJUNTAR CV CARNETS DE CONDUIR, DNI, Num SS i Titulació, així com emplenar tots els camps corresponents a les dades personals, formació acadèmica, experiència, idiomes, etc.. No s'acceptaran candidatures que no compleixin amb aquest requisit.


Descripción

Nombre de la oferta:  UNITAT GRUES - OPERADOR@RS AMB CARNET C  Referencia:  341-BGRUA802 
Precisem incorporar a la nostra unitat de Grues personal que disposin del carnet C per a treballar durant la temporada alta com Operador@s de Grues.

La seva missió principal serà donar suport al personal operatiu de conducció de la grua, acompanyant en l’operativa d’enganxament de vehicles i gestió dels tràmits corresponents.

Els requeriments per aquest lloc de treball, són els següents, les/els candidat@s que no els compleixin, no podran accedir al procés de selecció:
Disposar del carnet C en vigència. Es valorarà positivament estar en possessió d’altres carnets com el E del C i/o el CAP.
Experiència prèvia en el món de la conducció/distribució.

Per aquest lloc de treball, es prioritzarà les candidatures de dones que compleixin els requisits del lloc.

Oferim incorporació immediata al lloc de treball i duració temporal del contracte fins la finalització de la temporada al mes de Desembre.

Per aquest procés de selecció, col·laborem amb Barcelona Activa. Per a participar-hi, t'has d'inscriure al web:
http://w27.bcn.cat/porta22/cat/activitats/edit-ws/vols-treballar-d-operadora-de-grues-municipals.do?idActivitat=804915

IMPRESCINDIBLE: Adjuntar CV, DNI, Núm. SS., Carnets, etc. així com emplenar tots els camps corresponents a les dades personals, formació acadèmica, experiència, idiomes, etc.. No s'acceptaran candidatures que no compleixin amb aquest requisit.

Subir 
(Subir)
Para registrarse hay que hacerlo desde aquí: BSM


No hay comentarios :

Publicar un comentario